Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 288 730
info.futursoft@vitecsoftware.com

Tuki:
0600 9 4044 tai
helpdesk@futursoft.fi

Ajankohtaista

Haemme uutta osaajaa Helpdesk tiimiin (21.05)

Haemme nyt asiakaspalveluhenkilöä  

 

IT-TUEN HELPDESK TIIMIIN

 

Oletko IT- alan asiakaspalveluosaaja, joka nauttii ongelmanratkaisusta ja asiakasrajapinnassa työskentelystä? Onko Sinulla kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista tai kassajärjestelmistä? Haluatko asiantuntijaksi vakavaraiseen ja kasvavaan ohjelmistotaloon, jossa työntekijät viihtyvät?

Perehdytämme sinut FuturSoftin ohjelmistojen spesialistiksi. Työssäsi olet osa asiantuntijatiimiämme, joka vastaa tuoteneuvonnasta ja ensimmäisen asteen tuen antamisesta asiakkaillemme. Olet yhteydessä asiakkaisiimme etupäässä puhelimitse. Palvelet asiakkaita sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi. Työssä menestymistäsi edesauttavat hyvä ongelmanratkaisukyky sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen työote. IT- asiakaspalvelun työkokemuksesta sekä ruotsinkielen taidosta on sinulle merkittävää etua.

 

FuturSoftilla pääset osaksi tiiviistä ja hyvähenkistä työyhteisöä. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme, joka rakentuu positiivisen asenteemme varaan. Palvelukokonaisuutemme on monipuolinen, joten toivomme Sinulta halukkuutta uuden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen.

 

Tarjoamme hyvät edut. Haluamme olla joustava ja jatkuvasti kehittyvä työnantaja, joka panostaa myös ammattilaistensa työvälineisiin. Modernit ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat Klovinpellontiellä Espoossa.

 

Kiinnostuitko?

 

Hakuaika tehtävään päättyy 31.5.2018. Työ alkaa heti kun mahdollista. Hakemukset ja lisätiedot sähköpostilla: heli.leppahaara@vitecsoftware.com">heli.leppahaara@vitecsoftware.com