Keskus:
Puh. 0207 288 730, Fax: 0207 288 731
aspalvelu@futursoft.fi

Tuki:
0600 9 4044 tai
helpdesk@futursoft.fi

Timo "TiKu" Kuittinen, Software Designer

”Saavutan työurallani FuturSoftilla tänä syksynä 10 vuoden rajapyykin. Koko ajan olen tehnyt töitä tuotekehityspuolella ohjelmistosuunnittelun parissa. Ennen FuturSoftia olin ehtinyt olla useissa ICT-alan isoissa ja vähän pienemmissäkin yrityksissä, mutta en koskaan omaa tuotetta kehittävässä ja siitä elävässä pienyrityksessä. Täällä minua kiinnosti selvä kytkös oman työn ja yrityksen tuloksen välillä sekä pienen yrityksen ketteryys varsinkin toimintaa ohjaavien pienten ja suurtenkin päätösten tekemisessä. Turhaa byrokratiaa ja välitason johtoa ei ollut ja koko yrityksen läpi huokui ”tekemisen meininki”. Eri foorumeilla haikailtu ”sisäinen yrittäjyys” oli onnistuttu juurruttamaan futursoftilaisiin mikä oli tervetullut uusi ilmiö isojen organisaatioiden syövereistä mukaan hypänneelle.

FuturSoftin kasvua on ollut mielenkiintoista seurata ja rakentaa omalta osaltaan. Ja kehitys jatkuu edelleen. Jotain erikoista tässä on oltava, kun on edelleen matkassa mukana ja nyt jo ennätyslukemissa jos mitataan yhtäjaksoista työrupeamaa saman työnantajan palveluksessa.”


Hanna Inkinen, Viestintäsuunnittelija

"Aloitin FuturSoftilla alkuvuodesta 2014 myyntiassistenttinä. Olin aikaisemmin ollut töissä isoissa yrityksissä ja FuturSoftin pienuus viehätti. Tuntui kivalta, kun kaikki tunsivat toisensa ja meininki oli rentoa. Viestintätaustastani johtuen sain myös minua kiinnostavia viestinnällisiä tehtäviä ja pikkuhiljaa näitä tehtäviä oli enemmän ja enemmän. Pääsin kouluttautumaan markkinointiviestinnän ammattilaiseksi ja sitä kautta tehtävät muuttuivatkin myntitiimn tukemisesta Viestintäsuunnittelijaksi. Nautin siitä, että saan kehittyä ja oppia uutta ja siihen olen saanut täällä mahdollisuuden.

Töissä saa olla myös kivaa ja sitä meillä tosiaan on! Kahdesti viikossa istumme firman tarjoamalle aamiaiselle ja ne ovat aina työviikon kohokohtia. Teemme myös muuta kivaa yhdessä: olemme olleet esim. Linnanmäellä ja paenneet Katajanokan vankilasta, on syöty ja juotu hyvin. Extrahauskaa on mahdollisuus päästä työnantajan tarjoamille rallimatkoille vaikkapa Saaremaalle ja Rovaniemelle."